Decoratiuni interioare Braila, Idei simple de decorare a peretilor

Decorarea peretilor unei camere reprezinta o etapa importanta in amenajarea locuintei mult visate; iar daca pui in practica cateva idei creative si acorzi atentie detaliilor, poti transforma in totalitate imaginea camerei tale.
 

Astazi, din "tolba" cu idei a echipei de Decoratiuni interioare Braila, iti vom sugera cateva idei de decorare inspirate si usor de realizat, pentru a infrumuseta peretii unei locuinte si pe deasupra fara a cheltui prea mult.


Una dintre cele mai frecvente greseli pe care o fac oamenii atunci cand vine vorba de decorarea peretilor este ca se porneste de la ideea de incarcare a peretilor doar pentru a ocupa spatiile goale. 

Cea mai buna modalitate este sa consultati o echipa de profesionisiti asa cum suntem noi de la Decoratiuni Interioare Braila pentru a va indruma si orienta mai bine cum ar trebui realizata decorarea interioara a casei dumnevoastra.

Pentru a avea un impact puternic asupra organizarii camerei, iti propunem urmatorul exercitiu: deseneaza un spatiu imaginar rectangular in jurul peretilor pe care se foculizeaza imaginea atunci cand intrii in incapere si incearca sa umplii acest spatiu cu obiecte de arta inrudite, precum portrete, ceasuri, farfurii...ceva ce te reprezinta.



Poti atarna cateva picturi, sau chiar un tablou care sa cuprinda cuvinte inspirationale.

Daca dispui de mai multe tablouri sau fotografii inramate, de dimensiuni diferite, poti crea o o armonie intre acestea vopsind ramele in aceeasi culoare. Negru, de exemplu, da o nota de eleganta oricui decor cu stil. Albul, de asemenea, o culoare stralucitoare ce poate fi folosita intr-un decor contemporan.

Incearca sa-ti decorezi interiorul cu obiecte neconventionale, pe care le poti folosi sub diferite forme si diverse intrebuintari. Profita la maxim de spatiul ramas pe perete intre tablia patului si tavan. Adauga elemente colorate si semnificative si personalizeaza-ti camera.

Foloseste-ti imaginatia si Decoreaza-ti casa cu stil! Decorare peretilor nu ar trebui sa fie plictisitoare!

 

Un comentariu:

  1. Este o idee bună să investești în bibliotecă într-un spațiu cubby. Rafturi Depozitare din lemn ar arăta foarte bine pentru o bibliotecă într-o astfel de locație, iar rafturile pot deține și o piesă de expunere sau rame foto. Un fundal frumos creat completează efectul.

    RăspundețiȘtergere